Handen vol

Ilse en ik leggen momenteel de laatste hand aan ons boek passie en piemelbloemen. Vanaf
9 september hebben we de handen uit de mouwen gestoken aan de hand van correcties en suggesties van Eline van Uitgeverij Mooi Media. Daarna hebben we het manuscript van
a t/m z hardop gelezen, waardoor we nog sommige dingen tegenkwamen die niet helemaal lekker liepen of zelfs niet juist waren.

Handig dus, deze tigste check-check-dubbel-check! Het blijft wel een beetje frappant dat hetgeen dat we op papier gezet hebben onderhand 153 keer 'geproefd', gewogen, goedgekeurd, bijgeschaafd of verbeterd is en dat er dan toch nog oneffenheidjes in staan. Maar gelukkig kunnen we nu nog alles aanpassen!

Deze week zetten we er -tenminste voor even- een punt achter en geven we het manuscript echt helemaal uit handen. Tot ongetwijfeld de volgende correctieronde.

In afwachting van het vervolg komt misschien de rust weer terug in onze hoofden zodat we deel 2 verder gestalte kunnen geven. We hebben ons al gewaagd aan een zeer bescheiden maar o zo leuk beginnetje... Hiervoor krijgen we vast bij de passie en piemelbloemenfans de handen op elkaar en niet in de laatste plaats bij onszelf. Want het schrijven was een groot feest!

We zijn in de tussentijd ook bezig met het verzinnen van een gezamenlijke ludieke handtekening om straks ons boek te signeren. Echt LEUK! En nee, aanstaande vrijdag,
30 september, zetten we onder de contracten met Uitgeverij Mooi Media en TenPages.com gewoon onze normale handtekeningen. Als het op contracten tekenen aankomt, zijn we opeens keiserieus! Echt! :)


Ook passeren er -misschien een beetje vroeg- allerlei ideeën de revue voor PR-mogelijkheden, wie proberen we te strikken om het eerste boek aan te overhandigen, locaties om te signeren, passie en piemelbloemengadgets en noem maar op.


We hebben onze handen vol, is het niet met schrijven en alles daar omheen dan wel met andere dingen die ook veel aandacht nodig hebben, zoals onze gezinnen, werkgevers, huishoudens en sociale contacten.
Tijd tekort soms en we zullen dus zeker niet met onze handen over elkaar gaan zitten...

Reacties

Populaire posts van deze blog

“Op zand vallen doet toch geen pijn?!”

Bram wordt kopje kleiner gemaakt

Is een dom blondje wel dom?