Passie en Piemelbloemen nu al te koop?

NEEEE, het is echt pas in mei te koop. We zijn er nu nog niet klaar voor. Dat er al op allerlei websites een aankondiging staat dat ons boek eraan komt, is ook voor ons een verrassing. 21 mei komt het uit en het kost € 16,50 tenminste volgens eci.nl, bruna.nl, bol.com, selexyz.nl, leeuwardercourant.nl, cosmox.nl en andere sites.

In het buitenland weten ze het inmiddels ook al. En dat het straks over de Belgische grens te krijgen zal zijn (bijvoorbeeld bij cosmox.be, eci.be en standaardboekhandel.be), is op zich wel logisch vanwege de taal.
Awel madammekes, zeker en vast verkopen wij uw boekske over Passie en Piemelbloemekes.

Maar het moet niet gekker worden. Onze laatste ontdekking is namelijk dat ons boek nu ook gespot is op twee Duitse sites (buecher.de en libri.de).
Das ist ja unglaublich! Hangt er al een vertaling in de lucht? Of is het voor de Nederlanders die daar wonen? Ongetwijfeld dat laatste.


Een heel aparte gewaarwording in ieder geval. Voorbarig en ook wel een beetje jammer van de ene kant, vooral omdat er nog geen kaft is.

MAAR van de andere kant: wat is het TE GEK, SUPER, FANTASTISCH, GEWELDIG, KICKEN om Passie en Piemelbloemen al op heel veel verkoopplekken te zien staan met de status ‘verwacht in mei 2012’!!!

En wat zijn nu nog vier maanden...?

Reacties

Populaire posts van deze blog

“Op zand vallen doet toch geen pijn?!”

Bram wordt kopje kleiner gemaakt

Is een dom blondje wel dom?