NU zit 't mee...

Wauw! Prachtig! Prikkelend! Grappig! Interessant! Fascinerend!

Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op TenPages.com.
Nee, nu eens niet om ons manuscript te bekijken, maar wel een erg leuk interview met meer achtergrondinformatie. We zijn door hen gevraagd: "Jullie manuscript ‘passie en piemelbloemen’ viel ons hier vanaf dag 1 op. Niet alleen is het een grappig en interessant manuscript (met een zeer opvallende titel), maar jullie hebben de afgelopen weken ook al behoorlijk wat aandelen verkocht." Een hele eer dus.

Alles zit ons mee. De aandelen gaan lekker. Ruim 840 in 4 weken en we hebben nog 3 maanden. We worden van alle kanten gesteund. Niet alleen qua aandelen en dus aandeelhouders (die natuurlijk onmisbaar zijn en waarvoor we ontzettend dankbaar zijn) maar ook in de vorm van sponsoring. We hebben een firma bereid gevonden boekenleggers te sponsoren, in ruil voor reclame: http://www.megaflyer.nl/.
Ontzettend fijn!


Daarnaast bedank ik (ook namens Ilse) nog eens specifiek de mensen die zich belangeloos hebben ingezet voor ons en ons boek. Namelijk de meelezeressen en -lezers, de vormgever van de prikkelende kaft, de ontwerper van de boekenlegger en ook de persberichtverbouwster. De mensen die aandacht aan ons beste(ed)den op verschillende websites. En niet te vergeten: onze 'huisfotograaf' John Bercx http://www.johnbercx.nl/. Die ons zo mooi wist vast te leggen.


Last but not least bedank ik mijn gezin dat toch aardig wat (en dat is nog heeeeel licht uitgedrukt) geduld moet opbrengen...

Maar geef ons eens ongelijk. NU zit 't mee...

Reacties

Populaire posts van deze blog

“Op zand vallen doet toch geen pijn?!”

Bram wordt kopje kleiner gemaakt

Is een dom blondje wel dom?