Passie en WAT?

'Wat heb jij geschreven? Een seksboek...?', 'Piemel is niet zo'n mooi woord, zou je niet overwegen om...?', 'Passie en WAT?', 'Stille wateren...', 'Ik had het niet achter je gezocht.'

Stof doet 't zeker opwaaien. Ons boek. En met name dan de titel en cover. Maar ook de inhoud is hier en daar best prikkelend te noemen, maar nooit te. Als we één ding zelf vreselijk vinden, is dat er in sommige boeken ALLES uit de doeken gedaan wordt. Ze smijten dan met vlees en andere details, soms echt smakeloos. Wij 'gooien' dan wel met piemelbloemen direct al op de cover, maar die blijven gelukkig lekker 'hangen'. Hoe zou dat toch komen? :)


Om heel eerlijk te zijn, hebben we ervoor gekozen een beetje de grens op te zoeken. Niet qua inhoud, want dat is gewoon gaandeweg het schrijven zo ontstaan. Maar wel met het bedenken van de titel en bijpassende cover. Je MOET namelijk iets speciaals doen of hebben om op te vallen tussen tig boeken. Op TenPages.com, maar ook zeker daarbuiten. En trouwens uit de duim gezogen is de titel niet, want passie, maar ook piemelbloemen komen natuurlijk gewoon voor in ons boek.


Die missie is dus ruimschoots geslaagd. Opvallen en bereiken dat ze over je praten.
Op dag 1 waren we al gespreksonderwerp op Twitter. 'Genomineerd voor meest hilarische (boek)titel van 2011' 'Zal het door de titel passie en piemelbloemen komen dat onze site eruit ligt? (door TenPages.com)'. Daarnaast staan we amper zes weken op de site en is onze pagina al meer dan 3550 keer bekeken en hebben we inmiddels ruim 1060 aandelen verkocht.

Dan de inhoud. We krijgen veel complimenten over onze humor. '
Ik lees de laatste tijd veel over humorschrijven en het viel me op dat jullie daar meesterlijk in zijn.', 'Jullie zijn wat mij betreft absoluut koninklijk in humor op TenPages.com. Zeer kostelijke zinnen en vergelijkingen.', 'De hilariteit van de titel belooft veel en dat wordt ook nagekomen. Het manuscript is doorspekt met pareltjes van humor. Goede humortiming, humor die je eerst even op het verkeerde been zet. En humor die grappige visualisaties bij de lezer oproept.', 'Humoristisch met de hoofdletter H.' En óf we hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen...

Als we al kritiek
krijgen, gaat het over het feit dat het manuscript bijna alleen maar bestaat uit e-mails. We begrijpen deze kritiek en gaan nu op een aantal plaatsen beschrijvende stukken toevoegen. We zijn hier volop mee bezig en zullen hier binnenkort iets van laten zien op TenPages.com.

Blijf ons dus vooral volgen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

“Op zand vallen doet toch geen pijn?!”

Bram wordt kopje kleiner gemaakt

Is een dom blondje wel dom?